Horoskop

Kakve muškarce privlačite u zavisnosti od toga koji ste znak

  • Izvor: Superžena.b92
  • 22.05.2022.08:15

Ako još uvijek niste sigurni koji to tip muškarca ne može da odoli specifičnim osobinama vašeg horoskopskog znaka, evo prilike da saznate i da se dobro zabavite.

Ovan

Ne možete da se odbranite od muškaraca koji u vama traže oslonac. Oni su pomalo neodlučni i očekuju da vi vodite glavnu riječ što za vas ionako nije problem jer u ljubavi volite da preuzimate inicijativu. Smatraju vas superiornijim i zato vam se bez problema prepuštaju.

Bik

Obožavaju vas muškarci nježnije prirode. Oni nisu slabi, ali u stalnoj su potrazi za nekim ko će ih obasipati ljubavlju i pažnjom. Tu vi stupate na scenu. Na glasu ste kao jedan od najpredanijih i najodanijih znakova kada je u pitanju ljubav, ne bojite se obveza i emocija, pa zato i ne čudi da ste odabir ovakvih muškaraca.

Blizanci

Uvijek nailazite na muškarce koji vole uzbuđenja i u potrazi su za novim životnim avanturama. Žele da u njihov život unesete svoju energiju i strast, a toga vam ne manjka. Vi ste dinamična žena otvorenog uma koja takođe voli da vodi uzbudljiv život i zato tom tipu muškarca možete pružiti sve što traži.

Rak

Vole vas emotivni, ali i pomalo manipulativni muškarci koji će uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi zadobili vašu ljubav. Vašu urođenu empatiju i osjetljivost iskoristiće za svoju prednost. Oni žele partnerku koja će brinuti o njima. S obzirom na to da ste vi po prirodi brižan tip žene, to vam ne pada teško.

Lav

Lavice imaju zvjezdanu ličnost i najviše privlače muškarce koji se ne boje da budu u njihovoj sjenci. Svakako, njih ludo privlači vaša dominantna osobenost i nezavisnost. Sjajna kombinacija, s obzirom na to da vi volite muškarce koji su sigurni u sebe i ne boje se vaše individualnosti.

Djevica

Obožavaju vas muškarci koji umijesto uzbuđenja i haosa preferiraju red i mir. Često ih muče neki veći životni problemi i u potrazi su za emotivnim utočištem koje vi možete da im pružite. Na prvu primjete da ste razboriti, racionalni i predani, pa u vama odmah vide svoju sigurnu luku.

Vaga

Pažnjom vas obasipaju muškarci koji u ženi traže – sve. Ljubav, prijateljstvo, potporu, strast… Potreban im je neko društven, srdačan, pravedan i veseo poput vas.

Škorpija

Najprije će vas pronaći muškarac kome u životu nedostaje strasti, ali ne samo one “fizičke”. Kao da znaju da im nijedan drugi horoskopski znak ne može pružiti toliko životnog uzbuđenja. U sve što radite, unosite svoju dozu strasti, a uz to ste neustrašivi, samouvjereni i spremni da uradite sve za svog muškarca.

Strijelac

Niko ne voli avanturizam poput Strijelčeva i to se ogleda u njihovom energičnom nastupu. Možda baš zato privlačite muškarce kojima je pomalo dosadno u životu i koji traže nekoga ko će ih “probuditi”. Osjećaju da će uz vas njihov život postati jedna velika avantura, jer vi jednostavno ne podnosite monotoniju i izbjegavate mirne kućne večeri ispred TV-a.

Jarac

Vi ste organizovana, disciplinovana, pouzdana i odlučna žena. Upravo to vole muškarci koji još nisu stvorili stabilnost u svom životu i nadaju se da ćete im vi pomoći u tome. Uz vas se osjećaju sigurno i spremni su da naprave potrebne promjene koje će im omogućiti život o kakvom sanjaju.

Vodolija

Najprivlačniji ste neobičnim, luckastim i otkačenim muškarcima koji znaju da ih nećete osuđivati zbog njihove posebne i drugačije ličnosti. Vi cijenite individualnost, slobodoumni ste, ekscentrični i originalni, te volite ljude s istim osobinama.

Ribe

Obožavaju vas kreativci. Možda su već ostvareni, a možda skupljaju hrabrost kako bi svijetu pokazali svoje talente, a vi ste tip osobe koja im može pomoći da njihov talenat izađe na vidjelo. S obzirom na to da ste po prirodi maštoviti, sigurno biste uživali u njihovom kreativnom procesu, piše Superžena.b92.