Срећник

Ископирао сцену из филма и добио велике паре на лутрији

 • Извор: Агенције
 • 22.04.2024. 15:58

Двадесетшестогодишњи мушкарац из округа Генеси у Мичигену богатији је за пола милиона долара захваљујући невјероватној случајности.

Човјек, који је одлучио да остане анониман, према лутрији у Мичигену, рекао је да је гледао филм у коме главни лик добија велики добитак на лутрији, а који притом невјероватно личи на њега.

"Главни лик је био мој двојник, па сам то схватио као знак да идем да купим карту. Касније тог дана, био сам са неким пријатељима и огребао карту. Када сам видио да сам освојио 500.000 долара, нисам могао да вјерујем својим очима", рекао је он.


Жртвовала себе да роди сина, а сада је преминула: Аци је потребна наша помоћ

Жртвовала себе да роди сина, а сада је преминула: Аци је потребна наша помоћ

"Желио сам да се увјерим да је оно што видим стварно прије него што подијелим вијест са пријатељима, па сам отишао у купатило да поново погледам карту. Када сам потврдио шта сам видио, назвао сам своју дјевојку да јој саопштим добре вијести", додао је он.

Уз награду која износи 500.000 долара, рекао је да планира да се брине о својој дјеци и да оде на одмор.

"Осјећам се тако благословено што сам освојио ову суму новца", рекао је он, преноси "Си Ен Ен".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?