Салата од поврћа је укусан оброк за доручак, ручак и вечеру, али да ли знате са коју намирницу би требали да избјегавате у салатама?
Магда Геслер је открила своју тајну.
Позната куварица, већ дуги низ година савјетује шта, како и када да спремају за јело. Салата од поврћа вам се чини баналним рецептом који се „не може покварити“? Можда ћете бити изненађени.
Салата од поврћа према Магди
Магда је прије неког времена представила свој омиљени рецепт за салату од поврћа. Састоји се од куваног кромпира, шаргарепе, киселих краставаца, зеленог грашка и , наравно , тврдо куваних јаја. Тајна је да је оставите у фрижидеру преко ноћи.
Постоји ли нешто што никада не би требало да додамо у салату? Према Магди, то је црни лук . Према ријечима куварице, процеси који се одвијају у ферментационом луку изазивају да он емитује непријатан мирис, и може скроз покварити укус салати.