Прелијепа кремаста торта која се не пече, а готова је за 10 минута.
Потребно је:
- 400 мл слатке павлаке
- 100 гр пишкота
- 50 гр чоколаде са рижеом
- 1 пуна кашика крема од чоколаде
- чоколадне мрвице.
Припрема:
Умутити павлаку и подијелити на 3 дела. У једно додати пишкоте. у други дио чоколаду са рижом, и трећи крем од чоколаде. Све посебно изједначити.
У плех величине 20 x 20 цм . Прво ставити крем од пишкота. преко дуги од чоколаде и на крају крем од еурокрема. Сваки крем лијепо развући, а преко задње посути чоколадне мрвице.
За све то је потребно 10 минута времена. Оставити у фрижидеру 2 сата или сат у замрзивачу. Бићете одушевљени сјајним кремастим укусом. Кад се лијепо охлади подсјећа на сладолед.