Савјет

Када пржите рибу ставите један састојак у таву: Непријатни мириси нестају, а укус је одличан

  • Извор: Агенције
  • 30.04.2024. 16:00

Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово речне рибе

Рибу није тешко припремити било да сте љубитељ морске или ријечне рибе. Такође, код нас свјежа риба није толико честа, па ако користите смрзнуте филете или цијелу рибу само је правилно одмрзните прије употребе.

А сада долазимо и до трика за пржење.

Већ смо нагласили да је риба једноставна за припрему, али може да се деси да буде жилава или да има непријатан мирис или укус. Ако желите да будете сигурни да ће увек испасти савршено морате да додате једну намирницу у тигањ, преноси Ало.

У тигањ сипајте 100-125 мл млијека, па када се мало загрије додајте рибу. Пржење у млијеку је чини меканом и овај напитак упија непријатне мирисе, поготово ријечне рибе, пише Ствар укуса.

Уколико спремате посну трпезу можете користити неку посну варијанту млијека попут бадемовог.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    Аутроска емисија културног радника и писца Ене Митровске која открива културну, умјетничку и историјску баштину, упознаће вас са занимљивим артефактима, збиркама, легатима и осталим историјским предметима у музејима широм Српске.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.