Трик

Додајте 1 састојак, и риба се неће лијепити за тигањ током пржења

  • 21.02.2024. 10:29

Често се дешава да се риба, док је пржите, залијепи за тигањ. Откривамо трик који веома једноставно отклања тај проблем, па сада можете да спремате код куће и да не бринете, јер ће увијек испасти савршено.

Све што треба да урадите јесте да тигањ загријете на умјереној температури, па тек онда сипајте мало уља.

Након тога благо посолите и водите рачуна да је со по цијелом тигању (не треба пуно соли, али је лијепо распоредите).

Тек онда можете да додате рибу, али њу не морате да солите. Овај трик ће вам помоћи да се риба не залијепи, али такође и да не прска током пржења, пише Ствар укуса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:00 На ивици терена (Р)

    На ивици терена (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Аграр (Р)