ATV

Anketa pokazala

Kada djecu žele muškarci, a kada žene? Evo šta kažu istraživanja

  • Извор: Б92
  • 25.07.2023. 09:10

Anketa, koju je sproveo sajt VoucerCloud, otkriva da muškarci žele da prave djecu najkasnije do 35, jer misle da su poslije toga "previše stari" za to.

Ljepši pol, pak, razmišlja o rađanju do 41.

I jedni i drugi se, međutim, slažu da je idealan broj djece – dvoje.

Predstavnik VoucerClouda ističe da je "uloga oca sve privlačnija muškarcima, posebno imajući u vidu primjere Dejvida Bekama i Breda Pita koji se u tome odlično snalaze. Ne treba se čuditi što muškarci sve više uživaju u očinstvu i što se lako nose sa izazovima koje ono donosi".

"Postoji ogromna razlika na profesionalnom planu u poređenju sa prethodnim godinama. Ženama je danas bitno da izgrade karijeru, posebno što dijete puno košta. To objašnjava zašto odlažu rađanje", zaključio je on.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм