Nikad neće priznati partneru

Trećina žena sa bivšim imala bolji seks 

 • 26.07.2019. 08:31

Čak 38 odsto žena tvrdi da su imale najbolji seks u životu s bivšim partnerom, a ne sa sadašnjim.

Muškarci ih slijede u tom mišljenju, ali s nešto slabijim brojkama. Tri od deset ispitanika radije se sjeća vođenja ljubavi s bivšom nego sa sadašnjom djevojkom.

"Žene se rIJetko kad udaju za muškarca sa kojim imaju odličan seks. One se za udaju odlučuju iz nekih malo razumnijih razloga, odnosno mnogo im je bitnije da li će njihov partner biti dobar muž i otac nego što će zadovoljiti njihove apetite u krevetu. Ipak, uprkos činjenici da im to ponekad smeta, većina žena uopšte ne žali što nije odabrala muškarca s kojim je imala odličan seks za životnog partnera, objasnila je Trejsi Koks, poznati seksolog.

I žene i muškarci su se saglasili da su najbolji seks imali sa dugogodišnjim partnerom, jer je intima mnogo veća, a žene su potvrdile da im je od seksa u vezi mnogo bitnije da ih partner poštuje.

Da li i vi spadate u one koji su bolji seks imali sa bivšim?

Тагови:
 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм