На њих сви "падају"

Ове 4 особине посједују фаталне заводнице

 • Извор: Крстарица
 • 17.05.2024. 09:02

Знате оне жене на чији шарм сви падају, и то у тој мјери да им друге жене више не завиде, него им мало фали да се и саме заљубље у њих?

Е, па, показало се да такве заводнице имају неке заједничке особине.

1. Своја и ничија

Сви се трудимо да се прикажемо у најбољем могућем свјетлу, али постоји граница између почетног додворавања и лажног представљања.

Немојте да глумите, јер такве су лажи краткога вијека. Умјесто тога, будите оно што јесте и покажите да сте задовољни тиме и да вас не занима претјерано туђе мишљење.

Та врста самопоуздања је неодољива свима и управо то је оно што разликује некога попут Монике Белучи од жене која је можда физички 100 пута љепша од ње али нема „оно нешто“.

2. Све је у очима

Жена која зна кад и како треба да погледа мушкарца је жена која погледом може да постигне апсолутно све на свијету.

Велике заводнице никад не гледају у под, не гледају у своја стопала (осим кад се диве новим ципелама) и не склањају прве поглед.

Оне знају да очи говоре оно што речи никад неће моћи да кажу и то користе до максимума.

3. Смисао за хумор

Без смисла за хумор једноставно нема шарма, а кад нема шарма, џаба и добра фризура и нови нокти и затегнута задњица.

Жене које знају како да се шале на сопствени рачун и које уживају у смијеху, без бриге око тога да ли им нос изгледа превелико кад се смију нити да ли ће им се од тога направити боре – такве жене су свима неодољиве.

4. Интелигенција

Иста ствар као и са хумором мада, руку на срце, без ове четврте ставке нема ни треће, а ако нема треће и четврте, прве двије постају потпуно небитне, тако да је у суштини ово кључ правих заводница.

Оне су паметне и не плаше се да то и покажу. Не трипују да „јака жена одбија мушкарце“ јер знају да јака жена одбија слабе мушкарце, а то у суштини и нису мушкарци, па им не представља проблем. Насупрот, показују своју јачину личности и знају да ће праву особу баш то очарати код њих.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:50 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:55 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.