Na njih svi "padaju"

Ove 4 osobine posjeduju fatalne zavodnice

 • Izvor: Krstarica
 • 17.05.2024. 09:02

Znate one žene na čiji šarm svi padaju, i to u toj mjeri da im druge žene više ne zavide, nego im malo fali da se i same zaljublje u njih?

Е, pa, pokazalo se da takve zavodnice imaju neke zajedničke osobine.

1. Svoja i ničija

Svi se trudimo da se prikažemo u najboljem mogućem svjetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja.

Nemojte da glumite, jer takve su laži kratkoga vijeka. Umjesto toga, budite ono što jeste i pokažite da ste zadovoljni time i da vas ne zanima pretjerano tuđe mišljenje.

Ta vrsta samopouzdanja je neodoljiva svima i upravo to je ono što razlikuje nekoga poput Monike Beluči od žene koja je možda fizički 100 puta ljepša od nje ali nema „ono nešto“.

2. Sve je u očima

Žena koja zna kad i kako treba da pogleda muškarca je žena koja pogledom može da postigne apsolutno sve na svijetu.

Velike zavodnice nikad ne gledaju u pod, ne gledaju u svoja stopala (osim kad se dive novim cipelama) i ne sklanjaju prve pogled.

One znaju da oči govore ono što reči nikad neće moći da kažu i to koriste do maksimuma.

3. Smisao za humor

Bez smisla za humor jednostavno nema šarma, a kad nema šarma, džaba i dobra frizura i novi nokti i zategnuta zadnjica.

Žene koje znaju kako da se šale na sopstveni račun i koje uživaju u smijehu, bez brige oko toga da li im nos izgleda preveliko kad se smiju niti da li će im se od toga napraviti bore – takve žene su svima neodoljive.

4. Inteligencija

Ista stvar kao i sa humorom mada, ruku na srce, bez ove četvrte stavke nema ni treće, a ako nema treće i četvrte, prve dvije postaju potpuno nebitne, tako da je u suštini ovo ključ pravih zavodnica.

One su pametne i ne plaše se da to i pokažu. Ne tripuju da „jaka žena odbija muškarce“ jer znaju da jaka žena odbija slabe muškarce, a to u suštini i nisu muškarci, pa im ne predstavlja problem. Nasuprot, pokazuju svoju jačinu ličnosti i znaju da će pravu osobu baš to očarati kod njih.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

  ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

 • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

  '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?