ТикТок

Однос шокирао свијет: Мужа пушта да спава с њеном мајком и сестром

  • Извор: Курир
  • 29.05.2024. 11:15

Није ријеткост да мајке и кћерке буду блиске, попут најбољих другарица, нарочито у тинејџерским данима. Често поред тајни дијеле и гардеробу, шминку и обућу.

Ипак, поједини односи између мајке и кћерке су много ближи, али и шокантнији, те дијеле још неке ствари, као што су емотивни партнери.

Тиктокерка Мади Брукс, подијелила је прије пар година своју причу, а истакла је да не види никакав проблем у томе да свог мужа дијели са својом мамом, а неријетко и сестром.

Видео који је представљао њену исповијест обрисан је убрзо, а како интернет све памти остале су реакције, као свједочанство ове бизарне приче.

Могућ и град: Најављено ново невријеме у БиХ

Могућ и град: Најављено ново невријеме у БиХ

У видео снимку који су подијелили други ТикТокери, као реакцију на њен првобитни, може се чути како објашњава да може да га искористи у своју корист када "није расположена“.

"Ја и моја мама смо обје свингери и то је супер. Знате зашто? Кад год нисам расположена, могу једноставно да јој препустим мужа. Да, таква сам жена. Дозвољавам мужу да је има неколико пута недјељно", рекла је она у спорном видеу.

Брукс, њен муж и њена мајка су у отвореној вези, а Брукс је даље открила да се чак и њена млађа сестра повремено укључује у акцију.

"Желите да знате како ја држим свог човјека срећним? Пустила сам га да се игра са мојом млађом сестром", рекла је.

Биће пара и љубави: За 4 знака друга половина године је сјајна

Биће пара и љубави: За 4 знака друга половина године је сјајна

Подразумијева се да постоје разне врсте веза, при чему су отворене и полигамне везе далеко од необичних, али нећете бити изненађени када чујете да видео ове дјевојке и даље изазива конфузију код гледалаца.

Неки људи постављају питање куда иде Брукс када је њен муж тај који ‘није расположен’, напомињући да су сви други укључени у везу с њом у сродству. Ипак, оно што је заинтригирало све били су ови бизарни проодични односи, који људима и даље нису јасни, пише "Курир".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм