Машта

Колико пута дневно жене помисле на секс?

 • Извор: Агенције
 • 11.04.2024. 22:38

У народу је увријежено мишљење да мушкарци на секс помисле сваких неколико минута. Међутим, како ствари стоје са женама?

Неријетко ћете чути реченицу “Мушкарци само на једно мисле!”. Но, шта је са женама? Маштају ли оне о “оним стварима”?

Наравно да и жене фантазирају о сексу и то поприлично често! Разлика је у томе што, за разлику од мушкараца и њихове кафанске “У, шта бих јој радио!”, оне о својим сексуалним маштаријама дискретно ћуте. Такође, док се мушке фантазије своде на сирови секс, женске су нешто сликовитије и сложеније, а неретко и романтичне.

Према најновијим истраживањима, просјечан мушкарац 34 пута дневно помисли на секс, док даме прљаве мисли имају “само” 19 пута на дан. Откривено је да мушкарци чешће размишљају о оралном сексу, али ни жене не заостају много у призивању поза и вратоломија.

Ако би се рачунале наше мисли, тешко да би се нашла особа било ког пола која би била чедна и вјерна свом партнеру. И жене и мушкарци, чак и у потпуно невиним ситуацијама као што је пословни састанак, вожња градским превозом или кафа с најбољим пријатељем супротног пола, макар на тренутак заврте у глави помисао како би било имати секс с особом преко пута.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

  Серија: Ко те шиша (12+)

 • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 22:45 Филм

  ''''Филм

 • 00:55 Ноћни програм

  Ноћни програм