Producent Grejem King

Uskoro film o Majkl Džeksonu

  • Извор: АТВ
  • 21.01.2023. 15:16

Nakon velikog uspjeha sa filmom o grupi Queen "Bohemian Rhapsody", producent Graham King će još jednom na filmsko platno da postavi jednog od najvećih muzičara svih vremena - Majkl Džeksona.

Džekson će dobiti biografski film, potvrđeno je za HOlivud Reporter. 

Grejem King, iskusni radnik u biografskim filmovima sa Oskarom nagrađenim filmom Kraljica Bohemian Rhapsodi, producira zajedno sa Džonom Brankom i Džonom Meklejnom, koji su koizvršioci imanja Majkla Džeksona. Džon Logan, koji je napisao Gladijator i Avijatičar, napisao je scenario.

"Prvi filmovi u mojoj karijeri bili su muzički spotovi i još uvijek osjećam da je kombinovanje filma i muzike dubok dio onoga što jesam“, rekao je Fukva u izjavi. „Za mene ne postoji umjetnik sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem Majkla Džeksona. Na snimanje muzičkih spotova uticalo je na mene gledanje njegovog djela — prvog crnog umjetnika koji je svirao u velikom broju na MTV-u. Njegova muzika i te slike su dio mog pogleda na svijet, a prilika da ispričam njegovu priču na ekranu uz njegovu muziku bila je neodoljiva.”

Prema Lionsgate-u, film će se pozabaviti svim aspektima Džeksonovog života, iako je nejasno kako će se film pozabaviti brojnim kontroverzama u vezi sa pokojnom muzičkom ikonom, s obzirom na to da je film snimljen u vezi sa njegovim imanjem, koje ga je branilo od optužbi seksualnog zlostavljanja djece. Te optužbe su vraćene u javni diskurs zahvaljujući HBO dokumentarcu Leaving Neverland iz 2019.

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм