Komemoracija u petak

Tijelo Šabana Šaulića stiže u Srbiju, prethodno će biti obavljena obdukcija

  • 21.02.2019. 09:44

Legendarni pjevač Šaban Šaulić, poginuo je u stravičnoj nesreći u Njemačkoj, prije četiri dana, a istog dana u državu stigla su njegova djeca Sanela i Mihajlo Šaulić.

Iako cijela procedura predugo traje, Šaulićima su ipak izašli u susret i dozvolili im da vide tijelo prije obdukcije, te su njih dvoje proveli pola sata sami u sobi gde je bilo Šabanovo tijelo. Prostorija je bila posebno ukrašena cvećem i svijećama.

Kako se saznaje, obdukcija će biti obavljena u 10 časova i trajaće dva do tri sata, te je planiramo da se sve završi do 14 časova.

"Prema proceduri koju nalažu njemački zakoni, nakon obdukcije sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić. Porodica želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim tijelom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Svi se nadaju da je to izvodljivo i da će tijelo pjevača stići danas u Srbiju, avionom, kako je ranije isplanirano", kaže izvor blizak produkcija.

Komemoracija Šabana Šaulića trebalo bi da bude održana u petak u 11 časova u Skupštini grada, a sahrana odmah nakon toga u 14:30 na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

U svakom slučaju, nakon obdukcije znaće se svi tačni detalji kada će porodica i prijatelji ispratiti velikana na vječni počinak.

Тагови:
  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.