Филм

Стиже наставак "Господара прстенова", Макелен ће глумити под једним условом

  • Извор: Б92
  • 11.06.2024. 19:21

Енгески глумац Ијан Макелен играо је чувеног Гандалфа у епским филмским трилогијама Господар прстенова и Хобит.

Макелен је рекао да је чуо гласине како ће се Гандалф појавити у филму, али ништа од тога није службено потврђено.

– Тренутно нема сценарија, нема понуде, нема плана – коментарисао је Макелен и открио да је заинтересован за репризирање улоге, али под једним условом.

– Ако будем жив – нашалио се глумац.

Макелен је за улогу Гандалфа номинован за најбољег споредног глумца, као и за двије БАФТА награде.

Стиже нови “Господар прстенова”

Подсјећамо, вијести о новом наставку Господара прстенова откривене су почетком прошлог мјесеца, на одушевљење бројних обожавалаца епске франшизе.

Осим Ендија Серкиса и Питер Џексон ће на филму радити као продуцент. Планирана премијера филма требала би да буде у 2026. години.

Макелен није једини глумац којег су питали да ли жели да репризирати своју улогу. У недавном интервјуу, док је промовисао свој најновији филм питали су Вига Мортенсена да ли је заинтересован да поново глумити Арагорна.

– Не знам тачно која је прича, нисам је чуо. Можда ћу је с временом сазнати. Волим да глумим тог лика. Пуно сам научио глумећи га. Јако сам уживао. Учинио бих то када би имало смисла у односу на моје године, причу и све то. Учинио бих то само ако би имало смисла за лика. Било би глупо то учинити ако је другачије – рекао је тада глумац.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)

  • 21:45 Гаравице, документарни филм (Р) (12+)

    'Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм