"The Lord of Rings: Rhe War of the Rohirrim"

Објављен трејлер за анимирани филм из универзума "Господара прстенова"

  • Извор: Блиц
  • 26.08.2024. 16:51

Објављен је први трејлер за "The Lord of Rings: Rhe War of the Rohirrim", новог анимираног филма из универзума "Господар прстенова".

Ово дјело је режирао легендарни Кенџи Камијама, а радња се одвија више од 100 година прије епских догађаја из књиге “Дружина прстена”.

Како преноси Вариети, протагониста филма је Хелм Хамерхенд, ком је глас дао легендарни Брајан Кокс. Од глумачке поставе из оригиналне игране трилогије, у анимираном филму биће глас Миранде Ото.

Радња је смјештена 183 године прије радње из прве књиге из “Господара прстенова” и говори о судбини куће Хелма Хамерхенда, легендарног краља Рохана. Изненадни напад Вулфа, паметног и немилосрдног лорда Дунлендинга, који тражи освету за смрт свог оца, присиљава Хелма и његов народ да се одважно супротставе на посљедњем отпору у древном упоришту Хорнбургу – моћној тврђави која ће касније постати позната као Хелмова клисура.

Нашавши се у све очајнијој ситуацији, Хера, Хелмова кћи, мора да скупи снагу да предводи отпор против непријатеља који намјерава да их потпуно уништи.


Реакције бројних обожавалаца Толкина и “Господара прстенова” су подијељене, а многи од њих имали су исти коментар након гледања.

“Мислио сам да је ово прича о Хелму Хамерхенду, а не његовој ћерки”, “Ако је судити по трејлеру, Хелм је споредан лик у својој причи”, “Чини ми се добро, али се надам да нећемо заправо гледати причу о Хери, она се у књизи спомиње у ваљда једној реченици”, “Наравно да ми се свиђа трејлер, ипак је то свијет Господара прстенова, али као да нешто недостаје”, неки су од коментара гледалаца на трејлер који је само за један дан погледало осам милиона људи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)