Званично потврђено

Стиже наставак филма "Практична магија"

 • Извор: Б92
 • 17.06.2024. 18:27

Студио Варнер Брос је прије неколико дана званично потврдио да ће снимати наставак култног филма "Практична магија" из 1998. године, у ком су главне улоге играле Никол Кидман и Сандра Булок.

Тада је објављено да ће славне глумице радити као продуценткиње на овом остварењу, али није било познато да ли ћемо их поново видјети у улогама сестара Овенс. 

Сада је Никол Кидман потврдила да ће обје играти главне улоге у новом филму.

- Сандра и ја ћемо играти у наставку филма. Још пуно тога може да се исприча и сви мислимо да је вријеме да се то уради и да ће бити веома занимљиво - рекла је глумица, преноси Деадлине.

Тренутно нису познати никакви детаљи о радњи новог филма. 

Клетва која доноси смрт

Подсјетимо, у оригиналном остварењу холивудске звијезде су играле сестре Сели (Булок) и Џилијан (Кидман) Овенс, чија се породица вијековима бави магијом и успела је да преживи лов на вјештице. Обје покушавају да живе нормалне животе и пронађу љубав, али у томе их спречава клетва која је бачена на њихову породицу. Наиме, сваки мушкарац који се заљуби у чланицу породице Овенс умријеће прерано.

Упркос клетви, Сели се удала и има двије кћерке, али је њен муж погинуо у саобраћајној несрећи. Она је остала да живи у малом граду у којем је одрастала уз своју сестру и тетке које су вјештице. Џилијан, која је била жељна пустоловина, напустила је градић чим јој се пружила прилика. 

Иако су се сестре с годинама разишле, обећале су да ће увијек бити ту једна за другу. Након што Џилијан заврши у вези са опасним злостављачем, њих двије поново удружују снаге како би га се ријешиле.


Пратите нас и путем Вибера

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

  ''Црна Гуја