Zvanično potvrđeno

Stiže nastavak filma "Praktična magija"

  • Izvor: B92
  • 17.06.2024. 18:27

Studio Varner Bros je prije nekoliko dana zvanično potvrdio da će snimati nastavak kultnog filma "Praktična magija" iz 1998. godine, u kom su glavne uloge igrale Nikol Kidman i Sandra Bulok.

Tada je objavljeno da će slavne glumice raditi kao producentkinje na ovom ostvarenju, ali nije bilo poznato da li ćemo ih ponovo vidjeti u ulogama sestara Ovens. 

Sada je Nikol Kidman potvrdila da će obje igrati glavne uloge u novom filmu.

- Sandra i ja ćemo igrati u nastavku filma. Još puno toga može da se ispriča i svi mislimo da je vrijeme da se to uradi i da će biti veoma zanimljivo - rekla je glumica, prenosi Deadline.

Trenutno nisu poznati nikakvi detalji o radnji novog filma. 

Kletva koja donosi smrt

Podsjetimo, u originalnom ostvarenju holivudske zvijezde su igrale sestre Seli (Bulok) i Džilijan (Kidman) Ovens, čija se porodica vijekovima bavi magijom i uspela je da preživi lov na vještice. Obje pokušavaju da žive normalne živote i pronađu ljubav, ali u tome ih sprečava kletva koja je bačena na njihovu porodicu. Naime, svaki muškarac koji se zaljubi u članicu porodice Ovens umrijeće prerano.

Uprkos kletvi, Seli se udala i ima dvije kćerke, ali je njen muž poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona je ostala da živi u malom gradu u kojem je odrastala uz svoju sestru i tetke koje su vještice. Džilijan, koja je bila željna pustolovina, napustila je gradić čim joj se pružila prilika. 

Iako su se sestre s godinama razišle, obećale su da će uvijek biti tu jedna za drugu. Nakon što Džilijan završi u vezi sa opasnim zlostavljačem, njih dvije ponovo udružuju snage kako bi ga se riješile.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.