Објављен трејлер

Стиже наставак филма након 6 година паузе

  • Извор: Блиц
  • 14.02.2024. 12:47

Марвел студио објавио је најновији трејлер за дугоочекивани наставак франшизе - "Deadpool", који ће се у домаћим биоскопима наћи током љета ове године.

Након шест година паузе, у Марвелов филмски универзум враћа се “Deadpool” у чијем трећем наставку глумац Рајан Рејнолдс поново упловљава у главну улогу. Редитељ филма Шон Леви који је већ сарађивао са Рејнолдсом на филму “Главни херој”, укрстио је двојицу познатих Марвелових ликова, Дедпула и Вулверина. На великом платну као Вулверин враћа се вољени аустралијски глумац Хју Џекман.

Ко је Deadpool? Право име му је Вејд Вилсон и бивши је припадник специјалних јединица. Због ријетке болести, подвргнут је разним испитивањима због чега су научници пробали много тога, али у томе нису у потпуности успјели.

Вилсон је задобио обољење и цијело тијело му је уништено и прекривено одбојним ожиљцима. Како је све ишло на лошу страну, Вилсоново ментално стање се погоршало, па је он у себи створио још личности са којима се често сукобљава.

Напослетку, уз помоћ третмана постаје бесмртан. Како би сакрио свој физички изглед искреирао је свој препознатљив костим и постао анти херој – "Deadpool".


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм