Објављен трејлер

Стиже друга сезона серије "Господар прстенова"

 • 15.05.2024. 11:11

Студио „Амазон” објавио је први трејлер за другу сезону серије „Господар прстенова: Прстенови моћи” која се на ову стриминг платформу враћа 29. августа.

Фанови Толиконовог свијета поново ће отићи у Средњу земљу у другој сезони, а радња ће, по свему судећи, наставити тамо гдје је прије двије године стала.

Радњом смјештена хиљадама година прије догађаја из славних књига и филмова „Господар прстенова” и „Хобит”, она прати стварање “Прстенова моћи”, савеза између вилењака и људи, као и успона Саурона на власт.

Иако трејлер траје мање од два минута, дјелује да ће се ова сезона концентрисати управо на Саурона чији је идентитет откривен на крају првог серијала.

Чарли Викер, који тумачи улогу главног антагонисте, истакнут је и на постеру нове сезоне серије „Господар прстенова: Прстенови моћи”.

У емисији такође глуме Морфид Кларк као Галадријел, Роберт Арамајо као Елронд, Овејн Артур као принц Дурин, Бенџамин Вокер као Гил-галад и многи други. Прва сезона серије „Господар прстенова: Прстенови моћи” коштала је око 700 милиона долара, у шта су била укључен и права Толкинове заоставштине.

Сезону од осам епизода пратило је преко 100 милиона гледалаца од премијере у септембру 2022. до децембра те године, и била је најгледанија у том периоду на “Амазон Прајм”, али су је пратиле јако подјељене критике и прави рат љубитеља Толкиновог дјела око поставеке серије, на друштвеним мрежама.

И нови трејлер су дочекале бројне покуде фанова на рачун изгледа Саурона, уз акцент на његове перике, али је видео скупио преко 3 милиона прегледа за 24 часа.

Видео прати и кратки филм са детаљима са снимањима и изјавама главних глумаца.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)