Preminuo 2009. godine

Snima se film o Majklu Džeksonu

  • Извор: Б92
  • 23.01.2023. 09:03

Pokojni pop pjevač Majkl Džekson biće u fokusu novog biografskog filma o jednoj muzičkoj zvijezdi. Film pod nazivom "Majkl" u produkciji studija Lajonsgejt, režiraće Antoan Fukva, prenosi Holivud Riporter.

"Prvi filmovi u mojoj karijeri bili su muzički spotovi i još uvijek osjećam da je kombinovanje filma i muzike veliki dio moje kreativnosti", rekao je Fukva u izjavi.

"Za mene ne postoji muzički izvođač sa snagom, harizmom i čistim muzičkim genijem Majkla Džeksona. Gledanjem njegovih spotova poželio sam da ih i sam pravim. Njegova muzika i te sekvence su dio mog artističkog DNK, a priliku da ispričam njegovu priču na ekranu uz njegovu muziku nisam mogao da odbijem", dodao je reditelj filma "Training Day".

Majkl Džekson je umro 2009. godine u pedesetoj godini.

Prema navodima iz studija Lajonsgejt, film će se pozabaviti svim aspektima Džeksonovog života, iako je nejasno kako će se film pozabaviti brojnim kontroverzama u vezi sa pokojnom muzičkom ikonom, s obzirom na to da je film snimljen u saradnji s osobama koje su negirale da postoji osnov da je zlostavljao djecu.

Nije precizirano ko bi mogao igrati Džeksona, poznatog između ostalog i po izbjeljivanju svoje kože.

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм