"Joker: Folie a Deux"

Објављен нови трејлер за наставак филма "Џокер"

  • Извор: Агенције
  • 23.07.2024. 16:45

Изашао је нови трејлер за наставак филма "Џокер", "Joker: Folie a Deux" у ком можемо поново да видимо хемију Хоакина Финикса и Лејди Гаге.

У трејлеру чујемо спикере који говоре о злочинима Артура Флека, односно Џокера, и како га дио друштва сматра јунаком, док гледамо како насловног лика полиција вози на суђење. Улице су пуне демонстраната који кличу његово име, а онда чујемо Харли Квин, коју тумачи Лејди Гага: “Кад сам први пут видјела Џокера, нисам се осјећала толико усамљено”.

У наставку трејлера видимо и њихове пољупце, али и никад мршавије Хоакиново тијело. Уз Синатрину пјесму гледамо како однос главних јунака цвјета.

У трејлеру пуном насиља и бродвејске фантазије, чини се да филм обећава комбинацију суровог реализма са шареном маштом. Наставак филма “Џокер” наћи ће се у биоскопима у 4. октобра.

Филм “Џокер”, добитник Златног лава на Међународном филмском фестивалу у Венецији, зарадио је више од милијарду долара широм свијета и предводио је Оскара са 11 номинација. Премијерно ће бити приказан на овогодишњем Венецијанском филмском фестивалу.

Финикс је освојио награду за најбољег глумца за улогу Артура Флека, ментално болесног кловна који се трансформише у чувеног Бетменовог непријатеља. Гага, добитница 13 Гремија, успјела је да успије и на глумачкој сцени, што се види у њеној Оскару за коауторство оригиналне пјесме “Shallow” за филм “Звијезда је рођена” из 2018. године. Гага је такође номинована за најбољу глумицу исте године, што је чини једном од само четири особе у историји које су истовремено добиле номинације за глуму и писање пјесама.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: