"Joker: Folie a Deux"

Objavljen novi trejler za nastavak filma "Džoker"

  • Izvor: Agencije
  • 23.07.2024. 16:45

Izašao je novi trejler za nastavak filma "Džoker", "Joker: Folie a Deux" u kom možemo ponovo da vidimo hemiju Hoakina Finiksa i Lejdi Gage.

U trejleru čujemo spikere koji govore o zločinima Artura Fleka, odnosno Džokera, i kako ga dio društva smatra junakom, dok gledamo kako naslovnog lika policija vozi na suđenje. Ulice su pune demonstranata koji kliču njegovo ime, a onda čujemo Harli Kvin, koju tumači Lejdi Gaga: “Kad sam prvi put vidjela Džokera, nisam se osjećala toliko usamljeno”.

U nastavku trejlera vidimo i njihove poljupce, ali i nikad mršavije Hoakinovo tijelo. Uz Sinatrinu pjesmu gledamo kako odnos glavnih junaka cvjeta.

U trejleru punom nasilja i brodvejske fantazije, čini se da film obećava kombinaciju surovog realizma sa šarenom maštom. Nastavak filma “Džoker” naći će se u bioskopima u 4. oktobra.

Film “Džoker”, dobitnik Zlatnog lava na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, zaradio je više od milijardu dolara širom svijeta i predvodio je Oskara sa 11 nominacija. Premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu.

Finiks je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu Artura Fleka, mentalno bolesnog klovna koji se transformiše u čuvenog Betmenovog neprijatelja. Gaga, dobitnica 13 Gremija, uspjela je da uspije i na glumačkoj sceni, što se vidi u njenoj Oskaru za koautorstvo originalne pjesme “Shallow” za film “Zvijezda je rođena” iz 2018. godine. Gaga je takođe nominovana za najbolju glumicu iste godine, što je čini jednom od samo četiri osobe u istoriji koje su istovremeno dobile nominacije za glumu i pisanje pjesama.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: