"The Deliverance"

Novi horor izazvao burne rekacije: "Skrivao sam se ispod pokrivača"

  • Izvor: B92
  • 03.09.2024. 19:34

Novi Netfliksov horor "The Deliverance" privukao je veliku pažnju korisnika. Naime, film je inspiriran istinitom pričom, a prije nekoliko dana stigao je na Netfliks.

Režirao ga je Li Danijel, a u glavnim ulogama našli su se Andra Dej, Glen Klous, Rob Morgan, Kaleb Meklaflin i Mis Lorens.

Film je inspirisan slučajem opsjednutosti jedne porodice, odnosno incidentom navodne paranormalne aktivnosti u Indiani 2011. godine.

Slučaj je nekoliko godina kasnije dospio u nacionalne novine, a u središtu priče bila je porodica Amons, koja je prijavila rojeve crnih muva na svom imanju, zvukove koraka u podrumu i sjenovitu figuru.

Članovi porodice tvrdili su da su bili napadnuti i opsjednuti, a kasnije je angažovan i sveštenik da izvede egzorcizam u kući.


"Krio sam se ispod pokrivača"

Film ima prilično skroman rezultat na Rotten Tomatoesu od 31 odsto i 51 odsto na Popkorn Meteru.

Uprkos tome, film je izazvao niz reakcija gledalaca koji dijele mišljenja na društvenim mrežama.

Ljubitelji ovog filma okupljaju se na društvenim mrežama kako bi ga podržali, a jedan gledalac je poručio: "Ovaj film me držao na ivici u svakom trenutku, definitivno morate da ga pogledate".

"Nisam mogao da spavam nakon što sam ovo pogledao. Ono što ga čini još strašnijim je to što se temelji na istinitoj priči. Morao sam da pogledam Mikijevu kućicu prije nego što sam otišao da spavam", "Film je sjajan", "Tako je dobar, tako moćan, ponekad sam se skrivao ispod pokrivača", samo su neki od komentara.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: