Риз Витерспун

На екране се враћа "Правна плавуша"

  • Извор: Б92
  • 16.05.2024. 13:25

Риз Витерспун се враћа једном од својих најуспјешнијих пројеката - серији "Правна плавуша".

Витерспунова бити извршни продуцент нове серије која долази на Амазон Прајм. Уз њу, продукцију потписују Џош Шварц и Стефани Севиџ.

Серија, најављује Риз, стиже сљедеће године. Глумица је на Инстаграму објавила снимак са сета и одушевила своје фанове. Видео је за мање од једног дана прикупио више од 1,3 милиона лајкова.

"Прије него што је постала најпознатији Близанац вегетаријанац који је дипломирао на правном факултету Харвард, била је само обична средњошколка 90-их. И сви ћете је упознати сљедеће године. Тако сам узбуђена", написала је Риз.

"Тако сам узбуђена због овога. Омиљени филм из мојих тинејџерских дана", "Хоће ли твоја кћерка играти Еле у средњој школи?", "Полудјећу. Омг", "Ово је вијест мјесеца", писали су јој многи у коментарима.

Подсјетимо, филм "Правна плавуша" из 2001. године био је хит филм и веома популарна америчка комедија у којој глуме Риз Витерспун, Лук Вилсон, Селма Блер, Метју Дејвис, Виктор Гарбер и Џенифер Кулиџ. Заснован је на истоименом роману Аманде Браун из 2001.

Радња прати Ел Вудс (Риз Витерспун), популарну студенткињу која је у вези са Ворнером Хантингтоном, насљедником угледне породице чији се чланови баве политиком. Након што Ворнер прекине везу јер вјерује да Ел није довољно озбиљна да би била жена политичара, млада студенткиња одлучује да упише правни факултет на Универзитету Харвард како би му доказала да је интелигентна.

Пратите нас и путем Вибера