“Исијавање”

Изложба Кристине Маријановић у Бањалуци: Приход од продаје слика иде Дому ''Рада Врањешевић''

  • Извор: Агенције
  • 08.08.2024. 15:15

У Бањалуци, у Берлитз школи страних језика, од 5. августа до краја мјесеца, љубитељи умјетности имају прилику уживати у апстрактним дјелима Кристине Маријановић, апсолвента Академије умјетности Универзитета у Бањалуци.

Изложба, симболичног назива “Исијавање”, има племенит циљ - приходи од продаје слика биће донирани Дому за незбринуту дјецу "Рада Врањешевић“.

Кристина Маријановић, чија дјела одишу емоцијама и јединственим умјетничким изразом, одлучила је своје таленте ставити у службу хуманости. Свака продана слика представља не само умјетнички рад већ и директну помоћ дјеци која су штићеници ЈУ дома "Рада Врањешевић“.

Изложба је отворена у срцу Бањалуке, у улици Паве Радана 10, гдје сви заинтересирани могу доћи и подржати ову хуманитарну иницијативу. Берлитз школа страних језика се показала као идеално мјесто за овај догађај, пружајући топао и приступачан амбијент за све посјетитеље.

Организатори и сама умјетница позивају све грађане да посјете изложбу, уживају у апстрактној умјетности и, што је најважније, да буду дио ове хумане акције.

"Искористите ову прилику да допринесете заједници, обогатите свој живот умјетношћу и пружите подршку онима који требају нашу помоћ. Добродошли су сви који желе да буду хумани и да кроз умјетност донесу свјетлост у животе оних који то највише требају. Берлитз школа страних језика је отворена за посјетитеље сваког дана до краја августа, а изложба 'Исијавање' чека на вас. Не пропустите прилику да будете дио ове племените приче“, истичу организатори, преноси блинк.ба.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.