“Isijavanje”

Izložba Kristine Marijanović u Banjaluci: Prihod od prodaje slika ide Domu ''Rada Vranješević''

  • Izvor: Agencije
  • 08.08.2024. 15:15

U Banjaluci, u Berlitz školi stranih jezika, od 5. avgusta do kraja mjeseca, ljubitelji umjetnosti imaju priliku uživati u apstraktnim djelima Kristine Marijanović, apsolventa Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci.

Izložba, simboličnog naziva “Isijavanje”, ima plemenit cilj - prihodi od prodaje slika biće donirani Domu za nezbrinutu djecu "Rada Vranješević“.

Kristina Marijanović, čija djela odišu emocijama i jedinstvenim umjetničkim izrazom, odlučila je svoje talente staviti u službu humanosti. Svaka prodana slika predstavlja ne samo umjetnički rad već i direktnu pomoć djeci koja su štićenici JU doma "Rada Vranješević“.

Izložba je otvorena u srcu Banjaluke, u ulici Pave Radana 10, gdje svi zainteresirani mogu doći i podržati ovu humanitarnu inicijativu. Berlitz škola stranih jezika se pokazala kao idealno mjesto za ovaj događaj, pružajući topao i pristupačan ambijent za sve posjetitelje.

Organizatori i sama umjetnica pozivaju sve građane da posjete izložbu, uživaju u apstraktnoj umjetnosti i, što je najvažnije, da budu dio ove humane akcije.

"Iskoristite ovu priliku da doprinesete zajednici, obogatite svoj život umjetnošću i pružite podršku onima koji trebaju našu pomoć. Dobrodošli su svi koji žele da budu humani i da kroz umjetnost donesu svjetlost u živote onih koji to najviše trebaju. Berlitz škola stranih jezika je otvorena za posjetitelje svakog dana do kraja avgusta, a izložba 'Isijavanje' čeka na vas. Ne propustite priliku da budete dio ove plemenite priče“, ističu organizatori, prenosi blink.ba.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.