ATV

Нови филм Мартина Скорсеза

Фанови сагласни: Леонардо Ди Каприо треба да добије Оскара за ову улогу

  • Извор: Индекс
  • 21.10.2023. 15:17

Леонардо Ди Каприо би могао да добије Оскара за, како фанови описују, његову "најбољу улогу икада" у филму ''Килерс оф флавер мун'' (Killers Оf The Flower Moon).

Филм Мартина Скорсезеа стигао је у биоскопе широм свијета, а многи људи су похрлили да га погледају првог дана. Ова епска крими-западна сага прати серију убистава унутар Осаге народа у Оклахоми 1920-их. На прелазу из 20. вијека, Осаге су постали најбогатији народ на свијету након што је нафта пронађена на њиховој територији. Богатство ових Индијанаца одмах је привукло бијеле уљезе, који су манипулисали, изнуђивали и украли што су више новца могли прије него што су прибјегли убиству.

Леонардо Ди Каприо тумачи Ернеста Буркхарта у вестерн драми, док Роберт Де Ниро игра Вилијама Хејла. Према фановима који су гледали нови филм, дуо је одржао мајсторску класу глуме. Већина фанова говори о Дикаприовој улози Ернеста, а многи су се огласили на друштвеним мрежама да пјевају похвале за његов наступ.

"Управо сам гледао ''Килерс оф флавер мун'' и вау! Мислим да је то мој омиљени филм 2023. То је ремек-дјело филмског стваралаштва и приповедања. Апсолутно волим овај филм. Видим како Леонардо Дикаприо добија Оскара јер је његова глума буквално невјероватна. Видите све емоције, чак и плач", написао је један корисник на друштвеној мрежи X.

Филм је одушевио и критичаре

Осим публике, Ди Каприо је одушевио и критичаре који су погледали филм и сматрају да је то најбоља улога у његовој каријери.

"Овде постоји озбиљан потенцијал за Оскара јер Леонардо Дикаприо доноси једну од својих најбољих улога свих времена, са врхунским Робертом Де Ниром", рекао је Бен Ролф из Дискасинг Филм.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: