Многи се питају

Зашто Леонардо Дикаприо није присуствовао на додјели Оскара

  • Извор: Б92
  • 12.03.2024. 11:21

​"Убице Цвјетног мјесеца" Мартина Скорсезеа зарадила су чак 10 номинација за Оскара, али једна од главних звијезда филма, Леонардо Дикаприо, није се појавио на дод‌јели награда.

Дикаприо је неколико пута био номинован за најбољег главног глумца, а улога у филму “Повратник” осигурала му је златну статуу у тој категорији 2016. године.

Холивудска звијезда више пута у историји се појављивала на дод‌јели награда, али не и синоћ, због чега су кренуле гласине да је то направио јер ни сам није задовољан својом изведбом у поменутом филму.

Неки сматрају да се увриједио што није номинован у категорији најбољег глумца.

– Зашто Леонардо Дикаприо није на Оскарима? – упитала је једна особа на Твитеру.

– Вјероватно се није појавио на Оскарима јер није номинован. Али, будимо искрени, та улога није ни близу његове најбоље изведбе – тврди друга.

Док су људи нагађали гд‌је је Дикаприо и зашто се није појавио у Долби театру у Холивуду, Ентертејмент тунајт је навео да је он заправо имао проблематичан распоред.

Наиме, глумац је био заузет снимањем надолазећег филма Пола Томаса Андерсона. Дедлајн је у јануару објавио да ће Дикаприо глумити у филму радног наслова “БЦ Пројецт”, уз Шона Пена и Реџину Хол.

Дикаприо је “Убице цвјетног мјесеца” описао као снажан филм који се бори против брисања домородачких народа, културе и заједница”. Ипак, филм није освојио ниједну награду, што значи да се Дикаприо не би појавио на позорници чак ни да је био присутан.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: