Rastužila fanove

Adel se povlači sa scene

  • Izvor: B92
  • 02.09.2024. 21:23

Superzvijezda Adel je, nakon deset koncerata u Minhenu, na stadionu koji su Nijemci izgradili specijalno za nju, rastužila svoje obožavaoce. Britanska pjevačica je, kako je saopštila pred publikom, odlučila da se povuče s javne scene.

Nisam najopušteniji izvođač, znam to, ali sam je*eno dobra i zaista uživam u nastupima već skoro tri godine, što je najduže što sam ikada radila. To je, vjerovatno, i najduže što ću ikad da radim, rekla je slavna britanska pjevačica tokom desetog, ujedno i posljednjeg koncerta u Minhenu.

Uz napomenu da ima još 10 nastupa u Las Vegasu narednih nedjelja, Adel je priznala da se povlači s javne scene na neodređeno vrijeme.

– Nakon toga neću vas vidjeti nevjerovatno dugo i čuvaću vas u srcu – rekla je.

Tokom obraćanja publici, 36-godišnja Adel se rasplakala i kroz suze je priznala da joj je prijeko potreban odmor.

– Posljednjih sedam godina sam gradila sebi novi život i želim da ga živim sada – rekla je kroz suze.

Vijest da se povlači rastužila je armiju fanova dobitnice Gremija, a stigla je manje od mjesec dana nakon što je Adel potvrdila dugogodišnje glasine da su se ona i Riči Pol (43) vjerili. Inače, da se udaje, pjevačica je otkrila u avgustu, takođe u Minhenu, kada je jedan muškarac na koncertu podigao transparent s natpisom: “Udaj se za mene!”

Adel je nakratko prekinula nastup da bi mu odgovorila: “Ne mogu da se udam za tebe, jer se već udajem”.

Potom je pokazala i vjerenički prsten.

Adel i Pol, koji je sportski agent, zajedno su od ljeta 2021. godine. Prethodno je bila u braku sa Sajmonom Koneckim, s kojima ima jedanaestogodišnjeg sina Anđela.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: