Džej Di Vens

U selu u Indiji se mole za uspjeh Trampovog potpredsjednika: Еvo i zašto

  • Izvor: Agencije
  • 24.07.2024. 13:41

U selu Vadluru, u Indiji, odakle potiče porodica Uše Vens, supruge Džej Di Vensa, kandidata za potpredsjednika bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa, svakodnevno se mole da Vens postane potpredsjednik SAD.

Svakog dana u seoskom hramu na jugoistoku Indije, hinduistički sveštenik Subhramanja Šarma klanja se idolu Sai Babe, gurua iz 19. vijeka kojeg njegovi sljedbenici poštuju kao božanstvo i moli se da Džej Di Vens postane potpredsjednik, prenio je Frans24.

Vadluru, koji se nalazi na ivici kanala u selu Vadluru u Andra Pradešu, rodno je mjesto predaka Uše Vens koja bi mogla da postane druga dama SAD, ako bivši republikanski predsjednik pobijedi na izborima u novembru.

Potvrđena optužnica za ubistvo Saše Kulišića, zločin bio dogovoren i isplaniran

Potvrđena optužnica za ubistvo Saše Kulišića, zločin bio dogovoren i isplaniran

Pradjed tridesetosmogodišnje advokatice živio je u selu Vadluru gdje je porodica i danas veoma cijenjena, posebno zbog broja akademika i poznavalaca hinduističkih spisa.

Njen otac, Čilukuri Radakrišnan, koji je doktor nauka, odrastao je u Čenaju (Madras) prije nego što je nastavio studije u SAD.

Zatim se vratio u Indiju prije nego što se nastanio u San Dijegu, gdje je Uša odrasla.

Na Pravnom fakultetu, na Jejlu ona je upoznala Džej Di Vensa i oni su se vjenčali 2014. godine i dobili troje djece.

Hajrizi pobjegao sa Kosmeta uz blagoslov policije?

Hajrizi pobjegao sa Kosmeta uz blagoslov policije?

Uša Vens nikada nije posjetila selo svojih predaka, ali je njen otac posljednji put otišao tamo prije tri godine da provjeri u kakvom je stanju hram, rekao je sveštenik.

Supruga Džej Di Vensa, hinduista, nedavno je rekla u intervjuu za Foks njuz da je vjera učinila njenu majku i oca "dobrim roditeljima" i "veoma dobrim ljudima".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: