Kremlj izdao važno saopštenje

Putin putuje u zemlju u kojoj nije bio 24 godine!

  • Izvor: Agencije
  • 17.06.2024. 17:34

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boraviće u posjeti Sjevernoj Koreji sutra i u srijedu, 19. juna, saopšteno je iz Kremlja.

"Na poziv lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una ruski predsjednik posjetiće Demokratsku Narodnu Republiku Koreju 18. i 19. juna", navodi se u saopštenju.

Isplivali dokumenti sa pregovora: Poznato šta je Putin tražio od Ukrajine

Isplivali dokumenti sa pregovora: Poznato šta je Putin tražio od Ukrajine

Prošlog septembra, sjevernokorejski lider Kim Džong Un, tokom posjete Dalekom istoku Rusije, pozvao je ruskog predsjednika da posjeti njegovu zemlju. Putin nije posjetio Pjongjang od jula 2000. godine.

Kim Džong Un: Moskva će pobijediti drskost imperijalista

Kim Džong Un: Moskva će pobijediti drskost imperijalista

U saopštenju se dodaje da će Putin u srijedu i četvrtak biti u posjeti Vijetnamu, prenosi TASS.

"Na poziv generalnog sekretara Centralnog komiteta Komunističke partije Vijetnama Ngujena Pu Tronga, predsjednik Rusije će 19. i 20. juna boraviti državnoj posjeti Vijetnamu", navodi se u saopštenju i dodaje da je planirano da se razgovara o stanju i perspektivama daljeg razvoja sveobuhvatnog strateškog partnerstva Rusije i Vijetnama u trgovinskoj, ekonomskoj, naučnoj, tehnološkoj i humanitarnoj oblasti, kao i da se razmijene mišljenja o aktuelnim pitanjima međunarodne i regionalne agende.

Nakon razgovora biće potpisana zajednička izjava i niz bilateralnih dokumenata.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.