Detalji pucnjave u Loznici

Objavljena fotografija osumnjičenog za ubistvo policajca: Albanac u bjekstvu, imao njemačke dokumente

  • Izvor: Telegraf
  • 18.07.2024. 09:17

Albanac Hajziri Artan (33), osumnjičen je za ubistvo policajaca Nikole Krsmanovića (34) i ranjavanje njegovog kolege Vjekoslava Ilića (50) i policija intenzivno traga za njim.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, Artan je nakon zaustavljanja pogranične policije izjavio da je krenuo kod prijatelja u Loznici, a nakon što su ga pripadnici MUP-a zamolili da im pokaže torbicu koju je nosio sa sobom, Albanac je otvorio vatru.

Iz taksija pucali na patrolu, ubijen policajac

Iz taksija pucali na patrolu, ubijen policajac

Krsmanović je podlegao povredama u Opštoj bolnici u Loznici

Artan je, prilikom izlaska iz vozila, pucao iz pištolja, pogodivši policijskog službenika Krsmanovića u grudi, a policijskog službenika Ilića u rame, nakon čega je pobjegao.

Krsmanović je bio policijski službenik SGP Trbušnica, u MUP je bio od 2009. godine.

Policija blokirala Loznicu

Policija intenzivno traga za Artanom koji se sumnjiči da je noćas sat nakon ponoći ubio Krsmanovića i teško ranio njegovog kolegu.

Dačić: Albanac osumnjičen za mučko ubistvo policijskog službenika na dužnosti

Dačić: Albanac osumnjičen za mučko ubistvo policijskog službenika na dužnosti

Jake policijske snage intenzivno tragaju za napadačem, na terenu su policijski službenici PU Šabac, kao i Uprave kriminalističke policije, Uprave granične policije i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

Podignuti su dronovi i helikopteri.

Na licu mjesta policija je pronašla pasoš osumnjičenog, izdat od strane privremenih institucija takozvanog Kosova na ime Hajziri Artan i njemačka lična karta, piše Telegraf.


Pratite nas i putem Vibera