Beograd

Muškarac koji je na pješačkom prelazu tukao djeda dobio godinu zatvora

  • Izvor: Blic
  • 17.10.2024. 13:16

Muškarac V. S. (36) iz Beograda osuđen je na godinu dana zatvora uslovno, po priznanju krivice i sklapanja sporazuma sa tužilaštvom, nakon što je uhapšen zbog nasilja.

Naime, on je pretukao starijeg čovjeka u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, a sve je potkrepljeno snimkom sa kamere na kolima, koji je objavljen na društvenim mrežama.

– Osumnjičeni V.S.(36) je juče saslušan pred javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kojom prilikom je izrazio kajanje i priznao je da je 14. oktobru u Bulevaru kralja Aleksandra vršenjem nasilja prema oštećenom S.M. (78), nanijevši mu laku tjelesnu povredu, značajno ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir, čime je izvršio krivično d‌jelo nasilničko ponašanje – saopšteno je iz tužilaštva.

Dačić: Priveden muškarac koji je napao starijeg čovjeka

Dačić: Priveden muškarac koji je napao starijeg čovjeka

Poslije saslušanja Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa osumnjičenim zaključilo sporazum o priznanju krivičnog d‌jela na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

Ova kazna zatvora neće biti izvršena ako okrivljeni u roku od četiri godine ne izvrši krivično d‌jelo.

Da podsjetimo, prije dva dana javnost u Srbiji ostala je zaprepašćena snimkom nasilja na kome se vidi mlađi muškarac koji izlazi iz automobila i udara starijeg čovjeka u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

D‌jevojka za koju se ispostavilo da je studentkinja prva je pritekla u pomoć deki, koji je od udarca završio na betonu i odmah otjerala nasilnika od njega.

UZNЕMIRUJUĆЕ Krvnički udara starijeg čovjeka na ulici; Hrabra djevojka otjerala nasilnika

UZNЕMIRUJUĆЕ Krvnički udara starijeg čovjeka na ulici; Hrabra djevojka otjerala nasilnika

D‌jevojka koja je pomogla žrtvi nasilja za medije ispričala da se nije dvoumila da li će da pomoći napadnutom starcu, već je istog trenutka stala u njegovu zaštitu, piše Blic.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: