Čovjek od četiri partije

Čiji je Dragan Brdar?

  • 05.08.2024. 16:23

U imovinskom kartonu Dragana Brdara pored audija i jamahe, zavedene su i četiri partijske knjižice. Sa najnovijom odlučio je da bude kandidat za načelnika Kozarske Dubice.

Na sastanku opštinskog odbora Brdar je najavio promjene, ali ne zna se u ime čije politike. Promjene je najavljivao i kao član SNSD-a, i SDS-a i DNS-a. Sada ih je najavio u dresu NPS-a čime na crtu izlazi SNSD-ovom kandidatu.

Brdar je bio član SNSD-a od 2008. godine do 2012. kada postaje odbornik SDS-a. Tokom odborničkog mandata napušta SDS i učlanjuje se u DNS gdje je osvojio još jedan odbornički mandat u Dubici.

Zahvaljujući DNS-u stigao je i do Narodne skupštine, ali ni tu ga partijska lojalnost nije zadržala, nego je stranku sa čije liste je postao poslanik zamijenio NPS-om. Najgore u svemu je to što je do mandata došao preko kompenzacije, jednostavnije rečeno, mandat nije osvojio nego mu je DNS dao poslaničku fotelju.

Sada je ispred NPS-a kandidat za načelnika Kozarske Dubice.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.