Direktor marketinga ATV-a

Stupar: ATV je opredijeljena da bude porodična TV sa izraženim nacionalnim identitetom

  • Izvor: ATV
  • 02.10.2023. 17:48

Direktor marketinga ATV-a Dejan Stupar poručuje da je Alternativna televizija strateški opredijeljena da bude porodična televizija sa izraženim nacionalnim identitetom.

Stupar je najavio i novitete u programu ATV-a koje će gledaoci imati priliku da vide od 9. oktobra,  a tu je i novi studio koji će biti nešto novo na tržištu.

"Čestitke svima na ATV-u. Iza nas je burnih nekoliko mjeseci gdje smo vrijedno radili. Pripremali smo ne samo novi identitet i logotip, nego i novu programsku šemu. Zaista je mnogo posla iza nas. Srećan sam što možemo da pričamo o svemu ovome. U prvoj fazi smo uspjeli, od narednog ponedjeljka nas čeka još promjena".

Odluka da se ATV vrati na ćirilicu je donesena jednoglasno.

"Uradili smo to zbog gledalaca. Ovo sada nije samo odluka tehničke ili estetske prirode, šaljemo snažnu poruku. Ovo neće doprinijeti samo popularizaciji ćirilice kod mladih, nego je važno da čuvamo naše pismo. Ovo je naša strateška opredjeljenost da budemo porodična televizija sa izraženim nacionalnim identitetom", poručio je Stupar.

On je najavio povratak dobro poznatih emisija na program ATV-a, a najavio je i nove emisije koje će obradovati gledaoce. Ponovo na ekranima od 9. oktobra gledaoci će imati priliku da gledaju emisije Dosije, Imate riječ sa Milijanom Kos, Tet-a-teT sa Tatjanom Trninić, Priča se...

"Biće tu još mnogo noviteta i novih lica, ali ono na šta smo najviše ponosni je novi jutarnji program koji će se emitovati od 6 i 55, a subotom i nedjeljom od 8 i 30 pod voditeljskom palicom Dragane Božić. Ponosan sam na sve na ATV-u, nije bilo nimalo jednostavno. Uradili smo to zbog naše publike. Iza nas su sramne američke sankcije koje nikada nisu objašnjene koje su u nama probudile prkos. Uzbuđen sam uoči narodnog ponedjeljka kada ćemo predstaviti i ostatak promjena", kaže Stupar.

Stupar je podsjetio da je Alternativna televizija i dalje pod američkim sankcijama koje nikada nisu objašnjene, a koje su nanijele štetu našoj medijskoj kući. Umjesto da nas obeshrabre, probudile su u nama prkos - ostali smo istrajni, zasukali smo rukave i nastavili da radimo. Tu smo gdje jesmo, bolji i jači, sa jasnom vizijom.

"ATV će nastaviti da bude drugačija", poruka je Stupara.

Pratite nas i putem Vibera