Premijerno na ATV-u

Stupar o "Srpskoj kući": Biće ovo jedan sasvim drugačiji TV format

  • Izvor: ATV
  • 05.01.2024. 08:10

Dugo očekivani TV Serijal 'Srpska kuća' premijerno će biti prikazan 7. januara u 18 časova i 20 minuta na programu ATV-a. Simbolično na Božić, otvoriće uzbudljivu, dirljivu i izazovnu priču o radu Fondacije, izgradnji kuća za višečlane, socijalno ugrožene porodice u Republici Srpskoj, i priču koja je na naše veliko zadovoljstvo nastala u kažu koprodukciji naše medijske kuće i Fondacije, i priča koja će sigurno mnoge nagnati na razmišljanje o porodici, djeci, ljubavi i prijateljstvu, i motivisati ih na darivanje.

"Upoznaćemo predivne porodice i predivnu dječicu, upoznaćemo jedan zaista plemenit cilj, a kojem smo zaista vrijedno radili i postavili ispred sebe, prvenstveno gospođa Gorica Dodik, kao osnivač fondacija i negdje kada smo razgovarali "Srpska kuća" je tu postojala oduvijek. Kada je prerasla u projekat odmah ubrzo su se desile tri kuće u Kosjerevu, Nevesinju i Trnu kod Laktaša, a sada smo i u Jezeru, Derventi, idemo u Novi Grad, U Banjaluci smo. Zaista mnogo projekata na kojima vrijedno radimo i biće ovo jedan sasvim drugačiji TV format i nešto sasvim novo na domaćem i tržištu", rekao je u ATV jutro Dejan Stupar, direktor marketinga i prodaje na ATV-u.

Stupar je otkrio i neke detalje samog projekta.

"Mnogo je kompanija uključeno, ne samo u izgradnju kuća, već i u pripremu projekta. Mnogo je prepreka i izazova, ali samo ponosan na fondaciju. Prva epizoda počinje u Jezeru, upoznaćemo jednu predivnu porodicu. U suštini snimamo svaki trenutak, od početka do kraja izgradnje.

Fondacija ima za cilj da gradi kuće širom Srpske, porodice se biraju u saradnji sa lokalnim centrima za socijalni rad. Jako nam je bitno da su to porodice bez nasilja, jer živimo u nekih teškim vremenima i mnogo ružnih stvari se dešava i važno je da identifikujemo vrijedne i čestite porodice", rekao je Stupar.

U serijalu ćete pratiti osnivača i članove Fondacije, te predstavnike lokalnih zajednica u kojima grade kuće, saradnike i prijatelje na putu izgradnje kuće, kroz sve faze - i u onim odličnim danima, ali i u danima i sa mnoštvom problema i izazova. Upoznaćete porodice, vidjeti kako žive i doživjeti njihove želje. Pored toga, cilj im je da serijal pokaže suštinu misije Fondacije – da porodicama pomognu da grade bezbrižniju budućnost, ostaju ovdje i rađaju djecu.

Serijal 'Srpska kuća', biće priča iz srca i priča za jedno novo veliko srce – ne propustite 6. i 7. januara u 18 časova i 20 minuta na ATV-u!

Pratite nas i putem Vibera