Saša Aulić

"Šmit će dati doprinos evropskom putu kada trajno napusti BiH“

  • Izvor: SRNA
  • 11.10.2023. 20:33

Kristijan Šmit koji objašnjava kako je BiH suverena država apsurdnija je pojava od piromana u vatrogasnoj jedinici, rekao je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Saša Aulić.

Aulić je naglasio da Šmit nikome ne može da govori o suverenitetu BiH, jer ga svojim lažnim predstavljanjem i ilegalnim djelovanjem svakodnevno i brutalno urušava.

Nešić ekskluzivno otkrio za ATV: Šmit unosio duge cijevi u BiH

Nešić ekskluzivno otkrio za ATV: Šmit unosio duge cijevi u BiH

"Ne može da govori ni o evropskom putu BiH, a još manje da sugeriše zvaničnicima ЕU s kim u BiH mogu, a s kim ne mogu da pregovaraju“, rekao je Aulić reagujući na izjavu Šmita koji je, između ostalog, rekao da međunarodni partneri koji pregovaraju o evropskom putu BiH "ne treba da pregovaraju sa Miloradom Dodikom".

Aulić je izjavio da će najveći doprinos evropskim integracijama Šmit dati onog trenutka kada trajno napusti BiH, a do tada će biti samo kočničar na tom putu i ništa više od toga.

Kome smetaju rudna istraživanja?

Kome smetaju rudna istraživanja?

"Jasno je da bi Šmit želio da isključi Milorada Dodika i Republiku Srpsku iz pregovaračkog procesa, a da jedini glas BiH u Briselu bude onaj iz Sarajeva. Ipak, o tome ne odlučuje Šmit, a kada bi odlučivao to bi bio jasan signal da je evropski put besmislen, taman koliko i Šmitovo lažno predstavljanje u BiH“, naveo je Aulić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.