Traži se objašnjenje Stanivukovića i Zolaka

Šta se radi u Banjaluci? Velike cijevi presjekli i spojili ih na male

  • Izvor: ATV
  • 29.07.2024. 22:10

Predsjednik banjalučke Skupštine Ljubo Ninković pokazao je danas fotografije sa nekoliko lokaliteta na kojima su velike cijevi za dovod vode sasječene i prespojene na male, a sve je ostavljeno otkopano i nezaštićeno.

"Što se tiče vode, mislim da je dosta toga rečeno. Vidim da i sami građani počinju da izražavaju sumnju u onih 10 miliona da je to bukvalno situacija u kojoj je on (Draško Stanivuković) namjerno zavrtao vodu kako bi pritisnuo Skupštinu grada da mu da 10 miliona. Vidim da sad pričaju kako im je problem uska cijev. Ovo je situacija na Manjači. Presječena velika cijev, a onda prebrikovano iz male u veliku. Džaba im velike cijevi, kad iz malih opet sipaju u velike.  Presjekli veliku, pa prespojili u malu. Ovo je na Manjači i ovo se desilo unazad 10 dana. Pitajte građane Manjače jesu li u posljednjih deset dana imali čistu vodu ili mulj", poručio je Ninković.

Ninković je pokazao još jednu fotografiju sa istim problemom na drugoj lokaciji i pitao je li ovo Banjaluka i treba li za ovo dati 10 miliona KM.

"Za Banjicu smo dali kredit i ništa se nije uradilo. Onda su i ljudi na potezu od Verića do Dragočaja shvatili da ih varaju i da su im zavrtali vodu".

Ninković je pozvao Stanivukovića i Zolaka da objasne zašto su velike cijevi presječene i zašto se iz malih sipa u veliku.

"Neka objasne šta se radi sa ovim? Jesu li normalni? Ostavili su ovako otkopano sve sa ventilom, pa je normalno da ko god da prođe može da zavrne vodu. Ili ne daj Bože da je neko došao i nasuo otrova i zagadio vodu. Ovako ostaviti nezaštićen pristup vodi?!", rekao je Ninković.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: