Meč pratite na ATV-u

Igokea gostuje Krki

  • 20.10.2020. 13:46

Košarkaši Igokee gostuju sutra Krki u odloženom meču drugog kola ABA lige. Obje ekipe slavile su u prošlom kolu. Igokea je savladala Primorsku, dok je Krka bila bolja od Zadra. 

Trener Dragan Bajić upozorava na odbranu slovenačke ekipe, kao glavni adut protiviničke ekipe. Dodaje da im je pobjeda u prošlom kolu dodatno podigla samopouzdanje i nada se novom trijumfu.

"Očekuje nas gostovanje Krki u Novom mjestu. Ekipa Krke zaslužuje svaki respekt, tim jako dobro posložen na svim pozicijam, može se reći bez nekih zvučnih imena ali dosta radna ekipa. Tim koji insistira na nekoj tvrdoj i čvrstoj odbrani, agresivnoj preko čitavog terena. Mi ćemo se morati prilagoditi na takvu vrstu odbrane. Rekao sam već respektabilna ekipa, a sama njihova pobjeda u Zadru pokazuje da njihova ekipa ima kvalitet i sigurno ima ambicije kada je ova sezona ABA lige u pitanju. Međutim ono što moram da kažem prva pobjeda u prošlom kolu protiv Primorske sigurno nam daje dovoljno motiva da u Novom mestu pokušamo da dobijemo tu utakmicu. Imamo određeni kavalitet, neki igrači izlaze iz povreda i vraćaju se u ritam i nadam se da će to funkcionisati sve bolje i bolje. Mi moramo na najbolji način odgovoriti na agresivnost Krke u odbrani, pokušati nametnuti svoju igru i nadam se da će igra i rezultat biti na našoj strani“, izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Utakmica u Novom Mestu igra se sutra u 17 časova, uz direktan prenos na našem programu.

Tagovi: