Lazar Dubovac

Glumac iz serije "Moj rođak sa sela" nestao iz javnosti, sada otkriveno da li se zamonašio

  • Izvor: Kurir
  • 12.07.2024. 19:41

Glumca Lazara Dubovca, koga publika najviše pamti po ulozi Mališe u seriji "Moj rođak sa sela" dugo nije bilo u javnosti, a onda se krajem prošle godine pojavio na RTS-u u emisiji " Ja volim Srbiju".

Mnogi ga nisu prepoznali jer je od perioda emitovanja serije potpuno promijenio lični opis. A mnoge je zanimalo šta se u međuvremenu sa njim desilo. Govorilo se da je napustio glumu, da se zamonašio na Hilandaru. Međutim, onda je voditelj emisije Neke Karajlć otkrio pojedine detalje.

Kako je rekao, Lazar studira grčki jezik i dalje se bavi glumom pretežno u pozorištu. Osim toga posvetio se i radu sa mališanima, te režira predstave za djecu.

Prije nekoliko godina je i sam pričao o tome kako je mir pronašao na Svetoj Gori.

- Nisam mogao da se nagledam ljepote. Poslije nekog vremena provedenog tamo čovjek počne da se preispituje zašto je on na ovoj planeti i kuda odlazi naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se: čemu jurnjava za poslom, svađe, dokazivanja? Ništa vam ne okupira pažnju. Ko jednom ode na to sveto mjesto, neka energija ga stalno vuče da se ponovo vrati - otkrio je on tada.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: