ATV

Neočekivano

U toku vožnje šajbu mu razbila leteća stolica

 • Izvor: Agencije
 • 13.09.2023. 22:59

Kažu da se život može promijeniti u nekoliko sekundi, a to pokazuje sljedeći video.

Prije nekoliko dana u javnosti je osvanuo snimak nezgode koja je izgledala kao iz nekog filma.

Automobil vozača iz Teksasa pogođen je dugim, oštrim "projektilom". Bilo je to nešto nalik donjem metalnom dijelu kancelarijske stolica.

Premda je ovo moglo završiti kobno, niko nije povrijeđen.

Metalna baza pretvorena je u projektil, a sve je snimljeno kamerom iz automobila.

"Bilo je to postolje kancelarijske stolice, samo metalni dijelovi. Nije imao niti jedan točkić. Drugi je automobil udario u komad i bacio ga gumom u vazduh. Nas je udarilo ravno u šajbu", ispričala je američkim medijima Lili Iton koja je putovala u automobilu.

Šajba, iako očigledno razbijena, izdržala je snažan udar. Od pet osoba u automobilu niko nije zadobio teže povrijede.

U slučaju udarca u šajbu morate djelovati brzo: što više vremena prolazi ili pređenih kilometara, to će se staklo više oštetiti.

Ovo staklo traži zamjenu, ali ako je lom minimalan, možete razmisliti o ekonomičnijim rješenjima, poput nanošenja sloja prozirnog laka za nokte, kapljice kontaktnog ljepila ili lijepljenja komadića ljepljive trake, navodi "Jutarnji".


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.