Zombi Anđelina na respiratoru: Zarazila se korona virusom u zatvoru

  • 17.04.2020. 15:33

Zvijezda društvenih mreža iz Irana, koja liči na zombi verziju glumice Anđeline Džoli, prikačena je na respirator nakon što je u zatvoru oboljela od korona virusa.

Instagram zvijezda Sahar Tabar (22) iz Teherana, čije je pravo ime Fatemeh Kišvand, privukla je pažnju 2017. nakon objavljivanja fotografija sablasno mršavog lica, prenosi Dejli mejl.

Ona se nalazi u zatvoru zbog aktivnosti na Instagramu, a tamo se zarazila smrtonosnim virusom, prenosi Telegraf.

Američki Centar za ljudska prava u Iranu rekao je da je sudija odbio da joj odobri kauciju uprkos činjenici da se korona virus pojavio u zatvorima u zemlji.

Djevojka je sada navodno ozbiljno bolesna.

Prošlog mjeseca Iran je oslobodio oko 85.000 zatvorenika u pokušaju da zaustavi širenje virusa, za koji se pretpostavlja da je ubio na hiljade više nego što vlasti kažu.

Sahar je uhapšena u oktobru pod optužbom koja uključuje bogohuljenje, podsticanje na nasilje, sticanje prihoda neprikladnim sredstvima i podsticanje mladih na korupciju, prenijela je novinska agencija Tasnim.

Ona je postala poznata prije tri godine nakon što je navodno imala 50 operacija kako bi izgledala na holivudsku glumicu Anđelinu Džoli.

Тагови:
  • 21:35 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм