Las Vegas

Žena optužila policajce da su je uhapsili zbog izgleda

  • Извор: Агенције
  • 06.09.2022. 16:29

Žena koja je uhapšena jer nije platila račun u restoranu aerodroma u Las Vegasu optužila je policajce da su je uhapsili jer je tako "zgodna".

Policija u Las Vegasu rekla je da je žena, identifikovana kao Hend Bustami (28), prekršila pravila aerodroma zato što je ostavila neplaćen račun u restoranu u međunarodnom aerodromu "Harry Reid".

U izvještaju o hapšenju stoji da je policija pozvana u restoran 31. avgusta nakon što je Bustamijeva izašla iz restorana ne plativši račun, navodi "Insider". Policajci su uspjeli utvrditi identitet žene, ali je nisu mogli odmah pronaći u prostorijama aerodroma.

Bustamijeva je na kraju uočen kako spava u blizini sigurnosne kontrolne tačke, a zatim je kasnije pronađena u prostoru za preuzimanje prtljaga.

"Policija koja je radila na izlazu D je obaviještena da je žena koja odgovara tom opisu primijećena kako spava u blizini sigurnosne kontrolne tačke, ometajući njihove operacije," navodi se u izvještaju.

Dok je kasnije pronađena u prostoru za preuzimanje prtljaga, žena je bila "ratoborna s policajcima, govoreći da je maltretiraju jer policajci nisu nikad vidjeli nikoga tako lijepog kao što je ona", rekla je policija.

Čini se da Bustamijeva nije poslušala policajce i optužila ih je da je maltretiraju zbog njena fizičkog izgleda. Čak je tvrdila da su je pokušavali "silovati".

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм