Индија

Због поклона за рођендан: Ударила мужа шаком и убила га

  • Извор: Агенције
  • 28.11.2023. 18:47

Ренука Кан (38) била је бијесна на супруга Никхила (36) након што јој прво није купио скуп поклон за рођендан, а уље на ватру је долила чињеница да је одбио да је води у Дубаи на рођенданско путовање.

Револтирана, она га је ударила песницом у предјелу носа.

Том приликом она му је сломила нос и избила неколико зуба, након чега је мушкарац почео обилно да крвари.

Како се наводи, све се догодило унутар њиховог дома у мјесту Ванавдију у Пуни, Индија. Пар је био у браку шест година.

Према саопштењу из полиције, до смрти је довео само један ударац. Инциденту је према ријечима полицајца, претходила свађа супружника.


Превише сте посолили кисели купус: Ево како да ријешите проблем

Превише сте посолили кисели купус: Ево како да ријешите проблем

"Инцидент се догодио у петак увече. Према истрази, пар се посвађао јер Никхил није одвео Ренуку у Дубаи на прославу рођендана и није јој дао скупи поклон на њен рођендан и годишњицу. Ренука је такође била узнемирена јер Никхил није показивао ентузијазам због њене жеље да оде у Делхи да прослави рођендан са неким рођацима", речено је у полицији, пише “Тајмс оф Индија”.

Полиција је даље обавијестила да је током свађе жена незгодно ударила Никхилово лице. Испоставило се да је ударац био толико јак да је несретном човјеку сломио нос.

"Женин ударац је био толико јак да је Никхил сломљен нос и неколико зуба. Обилно крварећи, он је изгубио свијест", додао је портпарол полиције.


Прва фотографија језиве несреће код Фоче: Стијена улетјела у кабину камиона

Прва фотографија језиве несреће код Фоче: Стијена улетјела у кабину камиона


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.