Индијанаполис

Заробила кћеркиног дечка и посјекла га по полном органу

  • Извор: Агенције
  • 06.10.2023. 20:29

Бонита Лин Вела (35) из Индијанополиса у Сједињеним Америчким Државама је напала дечка своје кћерке ножем док је била под дејством марихуане, да би касније успјела да направи споразум са тужилаштвом.

Она је признала да га је напала јер је сумњала да је он злостављао њеног двогодишњег сина, брата њене кћерке 28. децембра 2013. године, пише "Дејли Мејл".

Држала га је три сата заробљеног у монтажној кући комшије.

Добила је казну од 10 мјесеци кућног притвора, пратиће је полиција путем наногице. Касније ће Вела морати и на савјетовалиште.

Младић који је био жртва је испричао да је она имала помоћ двије особе и да је пријетила да ће га они извести у двориште, везати за дрво, пуцати му у главу, а потом оставити његово тијело да поједу животиње.


Љубавница послала писмо супрузи: Твој муж је фрустриран

Љубавница послала писмо супрузи: Твој муж је фрустриран

Потом га је Вела уцијенила - или ће га убити или ће јој дозволити да му одсијече полни орган.

Полиција је саопштила да је Вела имала намјеру да га "оштети" за цијели живот како би се увијек тога присјећао када има интимне односе у будућности. Вела се бранила ријечима да није жељела да му науди и да га повриједи.

Како је свађа трајала, Вела га је вријеђала због малтретирања њеног сина, а он ју је молио да не позове полицију а притом је и негирао да је злостављао њеног сина.

Потом га је исјекла по полном органу, а један од помагача је све снимао.


Ако осјећате неки од ових симптома можда вам фали битан витамин

Ако осјећате неки од ових симптома можда вам фали битан витамин

Жртва је навела такође да је Вела била под утицајем дроге и да је била "ван себе", као и "екстремно бијесна". Вела, међутим, признаје да је користила марихуану, али да није сигурна да ли је користила још неку недозвољену супстанцу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: