Prijetila da će se ubiti

Vladimiru (2) nije bilo spasa, Gabrijelu (3) se bore za život: Majka bacila sinove kroz prozor

  • Извор: Блиц
  • 22.08.2023. 15:47

Žena koja se nalazila u hotelu u Botošanima u Rumuniji bacila je svoju djecu od dvije i tri godine sa prozora i prijetila da će počiniti samoubistvo. Dvogodišnjak je preminuo u bolnici, a stariji je u komi.

Tragedija se dogodila u hotelu Tineret, u blizini centra grada, gdje je boravila 23-godišnja mlada majka sa dvoje djece.

Zauzela je sobu na 2. spratu i sa njenog prozora je skočila sa dječacima u naručju. Vladimira, dvogodišnjeg dječaka, ljekari nisu mogli da spasu. Njegov godinu dana stariji brat Gabrijel je u kritičnom stanju. On je u nedelju uveče u komi prebačen u dječju bolnicu u Jašiju, javlja Libertatea.

„Dijete je i dalje u teškom stanju, u dubokoj komi, ne možemo da ga operišemo jer nema hirurških povreda, to su difuzne povrede mozga. Nalazi se na aparatu za intrakranijalni pritisak, ali prognoze nisu dobre. Mozak je pun krvi, ali je difuzan, nemamo načina da intervenišemo hirurški“, rekao je dr Marijus Dabija, medicinski direktor Neurohirurške bolnice u Jašiju.

U toku noći je skočila sa djecom u naručju. Ona je pala na sims prvog sprata.

Nema kraja ludilu: Majka bacila djecu sa prozora, mužu poslala potresnu poruku!

Nema kraja ludilu: Majka bacila djecu sa prozora, mužu poslala potresnu poruku!

Čuvar hotela je čuo buku i izašao iz zgrade, pri čemu je vidio dvoje dejce kako leže na betonu.

On je odmah pozvao hitnu pomoć, dok je majka sjedela na simsu iznad njega. Nekoliko policijskih ekipa, kola hitne pomoći i pregovarač stigli su na lice mjesta ubrzo nakon poziva. Pregovarač je skoro dva sata pokušavao da ubijedi 23-godišnju ženu da siđe dok je prijetila da će se baciti.

Tokom pregovora, nekoliko vatrogasaca je uspjelo da uđe u prostoriju i potom imobiliše ženu. Vatrogasci su je odnijeli iz hotela, a zatim ju je pokupila hitna pomoć i prevezla u bolnicu. Kako prenosi Monitoru de Botosani, kada su sa njom pregovarali policajci, ali i kada je izvedena iz hotela, mlada majka je opsesivno, kroz suze, ponavljala: „Nisam htjela ništa da im uradim! Nisam željela da im uradim tako nešto“.

Poslala jezivu poruku mužu

Žena je primljena na Odeljenje psihijatrije.

Ona je, prije zločina, svom mužu poslala poruku na kraju koje je rekla "Zbogom".

Žena je napisala poruku svom mužu u kojoj ga je optužila da ju je natjerao da učini ovaj gest.

Preminuo muškarac koji je skočio sa balkona, žena stabilno

Preminuo muškarac koji je skočio sa balkona, žena stabilno

"Nadam se da si sada srećan što si nas se otarasio“, napisala je ona, prema izvorima bliskim istrazi, koje prenosi News.ro.

Ona je izrazila žaljenje što su se vjenčali i tvrdi da je željela da "pobjegne" od kuće. Žena je tvrdila i da misli da je najgore djeci, "jer nisu ništa kriva", ali je dodala da ne može da ih ostavi same, jer ih "niko neće voljeti".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм