Детаљи ужаса

Везао је, па је убио - Ово је монструм који је тјерао дјевојку да гледа како јој копа гроб

  • Извор: Агенције
  • 14.08.2024. 20:31

Ејми Хог (43), убијена је у инвалидским колицима, а за стравичну смрт су оптужени Тони Лоренс Шарбоно и његова дјевојка Бренди Луфи.

Мушкарац из Мисурија и његова садашња дјевојка се суочавају са оптужбама за убиство више од мјесец дана након напада на Тонијеву бившу дјевојку.

Тони је осумњичен да је наводно везао своју бившу, Ејми, за инвалидска колица и натјерао је да гледа како јој копа гроб прије него што ју је убио.

Неколико дана прије убиство, 20. јуна, Тони се жестоко посвађао са бившом дјевојком и том приликом ју је наводно "газио и ударао", наводи се у документима. Жена је затим нестала.

Стигло невријеме, улице под водом

Стигло невријеме, улице под водом

Шарбонова нова дјевојка, Бренди Луфи (40), признала је истражитељима да је помогла Тонију да стави Ејми у инвалидска колица и да је веже каишевима.

Они су тада ставили Ејми у инвалидска колица и везали јој руке и ноге. Власти су саопштиле да су њих двоје ставили лопате, цераде, пијук и пиштољ у Шарбоново возило прије него што су Ејми одвезли у шумовито подручје у близини његове куће. Она је наводно била везана за инвалидска колица током цијелог инцидента.

Ејми је била приморана да гледа како Шарбоно копа плитку гробницу прије него што јој је пуцао "у главу, а затим је закопао", према тужиоцу.

Он је наводно почео да копа гроб прије него што је извадио Ејми из колица и упуцао је. Након тога ју је сахранио и прекрио њен гроб великим камењем и лишћем, док је његова дјевојка била колима и чувала стражу, рекли су надлежни.

Њих двоје су наводно покушали да прикрију убиство тако што су спалили каишеве и цераду и бацили Ејмину торбицу у ријеку. Њена торбица је пронађена средином јула, када су истражитељи схватили да је вјероватно убијена.

Хогуе је идентификовала жена њеног сина Корбина Крајдера, Тејлор Крајдер.

"Ејми ни на који начин није заслужила оно што јој се догодило. Дјевојка и ја смо управо добили сина, а она је нестала 4 дана након његовог рођења. Пошто смо ми у Луизијани, а Ејми у Мисурију, Ејми никада није упознала своје прво унуче", рекао је Тејлор Крајдер, син убијене Ејми.

Град и киша наизмјенично: Невријеме направило хаос, не види се прст пред оком, вечерас стиже у ове крајеве

Град и киша наизмјенично: Невријеме направило хаос, не види се прст пред оком, вечерас стиже у ове крајеве

Шарбоно је оптужен за убиство првог степена, отмицу првог степена, напад у породици првог степена, напуштање леша, манипулисање физичким доказима у кривичном гоњењу и завјеру за отмицу.

Луфи је оптужен за тешко убиство, отмицу првог степена, напуштање леша, заверу за отмицу и неовлашћено коришћење физичких доказа у кривичном гоњењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм