Kanada

Uznemirujući snimak: BMW-om pokosio dvoje pješaka i udario u banderu

  • Извор: Агенције
  • 13.09.2023. 08:35

Nesreće na okupljanjima ljubitelja automobila često su zabavne sve dok neko ne napravi kobnu grešku. Nažalost, loš scenario ponovo se dogodio u nedjelju, 10. septembra, u Montrealu kada je vozač BMW-a pokušao impresionirati prisutne i završio udarajući dvoje pješaka i banderom na ulici.

Oba pješaka su zadobila teške povrede i hitno su prebačeni u bolnicu.

Izvještaji policije ukazuju da je 23-godišnji muškarac sada u stabilnom stanju i van životne opasnosti, dok se 19-godišnja žena nalazi u lošem stanju.

Tragična nesreća dogodila se u 14:35 u nedjelju, neposredno ispred prodavnice Porsche u četvrti San Loren u Montrealu.


Obustavljena istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Šijana

Obustavljena istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Šijana

Obično, tokom takvih događanja, gledaoci se okupljaju kako bi posmatrali i snimili videa odlaska automobila s određenog područja.

Kratki video zabilježen koji se brzo proširio društvenim medijima prikazuje vozača zelenog BMW-a M4 F82 kako agresivno ubrzava i pokušava izvesti manevre skretanja prije nego što izgubi kontrolu nad visokoperformansnim vozilom.

Čini se da je nedostatak iskustva mogao odigrati značajnu ulogu u ovom incidentu. M4 je izgubio kontrolu nakon što je prekomjerno skrenuo, udario u ivičnjak i snažno udario dvoje ljudi. Zatim se sudario s banderom, uzrokujući njen pad.


Novac stiže za ova četiri horoskopska znaka tokom jeseni

Novac stiže za ova četiri horoskopska znaka tokom jeseni

Na videu je prva osoba u bijeloj kapuljači vidljiva prije sudara, dok je druga osoba obučena u crno bila bačena nekoliko metara zbog udara.

Treća osoba, obučena u crveno, uspjela je izbjeći udar padajuće bandere na krov parkiranog Nissan X-Trail.

Prema pisanjima "Journal de Montreal", 28-godišnji vozač BMW-a nije povrijeđen i očekuje se da će se suočiti s krivičnim optužbama.

Sudsko saslušanje bilo je zakazano za ponedjeljak, 11. septembra.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм