Мексико

Ужас у ноћном клубу: Људи падали са балкона, има погинулих!

  • 09.06.2024. 08:33

Двије особе су погинуле, а 15 повријеђено када се у ноћном клубу у мексичком граду Сант Луис Потоси обрушио балкон, саопштила је државна служба цивилне заштите Мексика (ЦЕПЦ).

До несреће је дошло у ноћном клубу Рич, у локалном тржном центру Алтус, преноси мексички дневник Миленио.

Како се наводи, клуб није имао адекватне дозволе за рад. Директор тржног центра Маурицио Ордаз Флорес је 15. март изјавио да су обављене све потребне инспекције и да је утврђено да клуб не испуњава безбједносне стандарде.

ЦЕПЦ је потом затражио од управе клуба да испуни неопходне услове како би могла да се изда дозвола за рад. На конференцији за новинаре, локални званичник је изјавио да се једна од ограда на трећем спрату тржног центра обрушила под притиском људи.



Он је додао да је утврђено да се у клубу одржавао наступ једног пјевача, иако управа објекта није поднијела надлежним органима захтјев за одржавање наступа и није имала одобрење ЦЕПС да реализује тај догађај, преноси Курир.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.